Strategisch plan en jaarverslagen

Nieuwsbrief – VSC Echo

De nieuwsbrief, VSC Echo wordt drie keer per jaar elektronisch verstuurd. De meest recente editie, nummer 10, is gewijd aan:

  • De komende opleidingen en evenementen, waarbij er ook aandacht besteed wordt aan de opleidingen verzorgd door CÉCI
  • Nieuws over de nieuwe Tier-1 BrENIAC
  • De VSC website

Inschrijven of uitschrijven

Wil je deze nieuwsbrief voortaan per e-mail ontvangen? Het volstaat het een e-mail te sturen naar listserv@ls.kuleuven.be met de woorden subscribe VSCECHO in het eigenlijke mailbericht (en niet in de onderwerpregel/titel). Het is aangewezen een handtekening uit je mailbericht te verwijderen. Je kan ook vanuit je browser een e-mail versturen als je e-mail correct geconfigureerd werd in je webbrowser.

Je zal vervolgens een bericht ontvangen van LISTSERV@listserv.cc.kuleuven.ac.be met de vraag je inschrijving te bevestigen. Volg deze link en je zal de volgende uitgaves van de nieuwsbrief automatisch ontvangen.

Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Stuur dan een e-mail naar listserv@ls.kuleuven.be met de woorden unsubscribe VSCECHO in het eigenlijke mailbericht (en niet in de onderwerpregel/titel). Het is aangewezen een handtekening uit je mailbericht te verwijderen. Je kan ook vanuit je browser een e-mail versturen als je e-mail correct geconfigureerd werd in je webbrowser.

Archief